Cal destacar la participació de Philippe Dalarun, president de la Unió Europea d’Escoles de Música (EMU). Es tractaran temes de la rellevància com l’estudi de la Llei Orgànica de modificació de la LOE abordada des del punt de vista de les escoles de música i dansa; es realitzarà una anàlisi en profunditat del perfil actual del professorat actual, de les necessitats a futur i de la seua situació en les diferents Comunitats Autònomes amb la participació de Núria Sempere, directora general de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). També es realitzaran una serie de tallers amb propostes sobre digitalització i inclusió a les esccoles de música i dansa.
Tancaran les jornades, el diumenge 7 de febrer al matí, una taula redona sobre la Llei orgànica de modificació de la LOE (LOMLOE) Coordinada per Remigi Morant, Vicepresident Educatiu de la FSMCV.
Aquesta comptarà amb la presència de Raül Juncos Castillo, Cap de Servei d’Ensenyaments Artístics i Esportius de la Generalitat Valenciana, així com d’Eugenio Jiménez Ibáñez (director general de Centres i Planificació del Govern Basc), i Joan Fargas Castanys (director de l’Escola de Música de Mataró).
«Des de la FSMCV estem segurs que aquestes jornades representaran una oportunitat magnífica per continuar avançant en un camí sempre complicat, però plé de possibilitats de millora», comenta Remigi.