La FSMCV organitza un curs sobre projectes europeus Erasmus per als seus centres educatius

7-4-2021 09:00h


La jornada s’impartirà presencialment el dia 8 de maig al Castell d’Alaquàs.El Centre d’Estudis de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha organitzat una nova activitat formativa dins de la programació anual habitual. Sota el títol Plantejant projectes ERASMUS per als centres educatius de la FSMCV, la jornada, està dirigida al professorat de les escoles de música i dels centres autoritzats de les Societats Musicals Federades a la FSMCV, i s’impartirà presencialment el dia 8 de maig de 2021 al Castell d’Alaquàs en horari de matí i vesprada.


Les inscripcions a la jornada romandran obertes fins al divendres 23 d’abril de 2021 i la jornada disposarà de 35 places que seran seleccionades per ordre d’inscripció.


La jornada tindrà com a objectius aprendre a elaborar un projecte amb èxit, conèixer les fites i cicle de vida del projecte, conèixer estratègies per a la gestió administrativa i comptable dels projectes Erasmus+ KA1 i KA2; Mobility Tool+, conèixer eines per a la comunicació amb els socis del projecte i aprendre sobre la justificació d’un projecte Erasmus+ KA1 i KA2.


Amb posterioritat al curs es farà lliurament de certificat acreditatiu per part de la FSMCV, i a més, els assistents al curs que siguen professors de centres autoritzats, conservatoris, escoles de música i centres d’ensenyament primari o secundari de la Comunitat Valenciana, o graduats que estiguen inscrits en alguna de les borses de treball de la Conselleria d’Educació, obtindran una certificació emesa per la Conselleria d’Educació.


El professorat estarà format per Elisabeth Carrascosa, doctora en educació musical per la Universitat Estatal de Campinas (UNICAMP), São Paulo, el Brasil. Ha sigut coordinadora pedagògica d’un dels projectes socioculturals més importants d’Amèrica Llatina, el Projecte Guri de l’estat de São Paulo.


 


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción