ESMAR obri les seues portes a futurs estudiants

6-4-2021 09:00h


L’escola musical d’alt rendiment ha organitzat l’esdeveniment GENERACIÓN ESMAR el pròxim dissabte 17 d’abril de 10 a 14 hores.L’escola ESMAR obri les seues portes virtuals per a que els interessats puguen conèixer tant el centre com el professorat i tot l’univers d’opcions formatives que ofereix.


L’esdeveniment, que tindrà format online, constarà d’una presentació a càrrec de Carles Subiela, president de la Junta Directiva. A continuació, Manuel Tomás, director acadèmic presentarà el model innovador d’Esmar i respondrà a diferents qüestions sobre el funcionament o matriculació i altres dubtes. En ConVersa ESMAR, els professors del centre respondran als alumnes interessats i els orientaran de cara als seus futurs estudis i, finalment, també els estudiants d’Esmar oferiran la seua visió i compartiran les seues experiències. Per a participar en la jornada cal inscriure’s.


Tota la informació ací.

Foto Esmar.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción