lasBandas de març ja es troba als kioscos

C. Quílez

30-3-2021 09:18h


De nou l'actualitat de les societats musicals i tot el sector musical valencià arriba a les pàgines de lasBandas.En este nou número del periòdic fem un repàs a la situació de la indústria musical valenciana, en alerta degut a les conseqüències de la crisis de la Covid i el enginyer José Luis Giménes ens aconsella com evitar la transmisió del virus en espais tancats.


En les nostres pàgines també trobareu informació sobre el treball de la cantant Mara Aranda, la participació de la Primitiva de Llíria en el Certamen Internacional de bandes al 2022, les últimes novetats del premi Iturbi de piano, l'agenda del Palau de la Música, etc.


Les importants novetats que ha presentat Bankia per a continuar donant el seu suport a les societats musicals, una crònica del concert de Saül Gómez Soler amb l'orquestra de vents de Musikene i un reportatge sobre el petard com a instrument musical, són altres dels temes que podreu llegir a lasBandas, a més de les seccions habituals.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción