La Unió de Llíria publica un video sobre la finalització de les obres del nou edifici del Centre d'Innovació Musical

23-2-2021 09:00h


Al llarg de140 fotografies es pot conèixer tot el procés.La Unió Musical de Llíria ha editat un vídeo amb una duració de més de 10 minuts el qual reprodueix en imatges la construcció de l'edifici i l'evolució de les obres durant els 11 anys del seu alçament (2010-2020).


En el vídeo es conta de manera didàctica les fases constructives de l'edifici fins arribar al seu acabament en novembre de 2020. En el vídeo també s'ha inclòs les obres de reforma i ampliació de l'escenari del teatre que finalitzaren en el 2018.


Per visualitzar tota esta història s'han seleccionat 140 fotos d'un arxiu de més de 2.000, a més d'una sèrie de textos per a fer més comprensible tot el procés.


Per altra part, la banda sonora del vídeo inclou una selecció d'obres interpretades per la nostra Banda Simfònica, així com la Banda Juvenil, les Orquestres Simfònica i Jove i el Cor Social.


Cal dir que este vídeo, com la major part dels que es fan a la Unió, s'ha confeccionat de forma altruista per socis unioners, als que des de l’entitat donen les gràcies per la seua col•laboració.


El vídeo ha començat a difondre's a través dels canals de comunicació de la Unió: Canal YouTube, Web, Instagram i Facebook.


També està previst projectar-lo en la gran pantalla del Cine La Unió.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción