La Banda Municipal interpreta peces d’òpera i sarsuela dirigida per Sanz-Espert

18-2-2021 10:00h


La formació oferirà un concert este divendres, a les 19.00 hores, a l'escenari de l'Auditori del Palau de les Arts.La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, ha convidat a tota la ciutadania a assistir a este concert “especialment dissenyat no sols per al públic fidel de la nostra banda simfònica, sinó per a qualsevol persona que vulga gaudir de les excel·lents interpretacions dels músics municipals”. La música en directe, ha afegit la regidora, “s'ha convertit en un vehicle de benestar en estos temps de pandèmia, i tenim la sort de poder assistir als concerts amb la certesa de què es tracta de cultura segura que garantix la protecció dels treballadors, dels músics i de la ciutadania”.    


Durant el concert es podrà gaudir de “Els dos coloms”, del compositor André Messager, així com una acurada selecció de cèlebres obres com l'òpera “Carmen” de George Bizet, “La Gran Via” de Federico Chueca, quan es complixen 175 anys del seu naixement, “El trust dels tenorios” del mestre José Serrano i “El ball de Luis Alonso”, un sainet líric creat per Gerónimo Giménez fa 125 anys.  


El concert tindrà una duració aproximada de 60 minuts, serà gratuït i se celebrarà seguint un estricte protocol de seguretat.


Per a garantir la seguretat dels assistents, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància interpersonal i l'ús obligatori de mascaretes. Les portes del recinte s'obriran 30 minuts abans de l'inici, permetent l'accés de manera còmoda i progressiva. Les localitats poden obtindre's de manera gratuïta en la web www.servientradas.com, fins a completar el màxim legal de butaques assignades.


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción