La Fira Valenciana de la Música obri la convocatòria artística per a la novena edició

18-2-2021 09:00h


Hi poden participar artistes de qualsevol procedència encara que tindran prioritat les propostes valencianes.La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend ha obert hui el termini de presentació de propostes artístiques per a la seua novena edició. L’esdeveniment se celebrarà entre el dimecres 3 i el dissabte 6 de novembre a Castelló de la Plana. Com és habitual, la Fira comptarà amb un intens programa de concerts i activitats professionals.  


La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica, encara que es prioritzaran els projectes de la Comunitat Valenciana. Els grups han de tindre, com a mínim, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponible. D’altra banda, es poden presentar intèrprets de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, urbana, jazz, mestissatge, etc.).  


Una vegada es tanque el procés d’inscripció, la comissió artística de la Fira Valenciana de la Música farà la selecció en funció dels següents criteris: la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció; i la trajectòria artística del sol·licitant. Així mateix, s’ha de tenir en compte que es valorarà positivament que el projecte implique l’estrena d’un espectacle o la presentació d’un disc. Finalment, s’exclouran aquelles propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de les dones o persones LGTBI+ o que vulneren els drets fonamentals de les persones.  


Les bases completes i el formulari d’inscripció estan disponibles en la pàgina oficial de la Fira (https://firatrovam.com/convocatoria-artistica/).


La convocatòria romandrà oberta fins al 31 de març.  


La pròxima edició de la Fira


Com es va anunciar fa unes setmanes, la novena edició del Trovam – Pro Weekend tornarà a apostar per una programació de qualitat, rica en matisos i equilibrada territorialment. En la vessant professional, les meses de debat es mantindran com l’espai de reflexió dels treballadors del sector. També hi haurà tallers formatius a càrrec d’especialistes i les Converses del Trovam permetran conéixer el testimoni d’artistes consolidats.  


La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend està coorganitzada per la Valencian Music Association (VAM!) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC) amb la participació de l’Ajuntament de Castelló de la Plana i de la Diputació de Castelló. Així mateix, hi col·laboren À Punt Mèdia; Turisme Comunitat Valenciana; l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM); l'Acadèmia Valenciana de la Llengua; la Federació Valenciana de Municipis i Províncies; la Berklee College of Music; i Cerveza Turia.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción