À Punt Televisió estrena el concurs musical Duel de veus

12-1-2021 09:00h


Nous talents musicals de la Comunitat Valenciana s'enfronten per interpretar cançons de totes les èpoques i tots els gèneres al plató de la televisió pública valenciana.Presentat per Àlex Blanquer, cara ja coneguda entre els espectadors de la Comunitat Valenciana per la seua trajectòria en diferents programes de la cadena pública valenciana, el concurs pretén, durant 13 gales, trobar el millor o la millor cantant de tots els estils de la Comunitat Valenciana.


Per a això compta  com a jurat amb la cantant i compositora Sole Giménez, excomponent de Presuntos Implicados, amb més de 30 anys d’experiència en el món de la música; Samantha Gilabert, cantant valenciana que es va donar a conéixer en l’última edició del concurs de talents musicals, Operación Triunfo, i l’humorista i presentador Eugeni Alemany.    


Una presentadora, tres membres del jurat, deu concursants, dos equips (blau i taronja), una banda tocant en directe i uns convidats que visitaran cada setmana son els elements d’aquest concurs musical. Els concursants competiran en duels temàtics i en duels grupals amb tota l’emoció, les millors cançons i la particular posada en escena per tal de guanyar i passar a la següent gala. 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción