L'ADDA suspèn el seu programa d'activitats de gener davant les noves restriccions per la incidència de la COVID-19

11-1-2021 09:00h


L'auditori donarà a conèixer les noves dates o la cancel·lació de cadascun dels concerts afectats i habilita canals per a la devolució de l'import de les entrades.L'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) suspèn el programa d'activitats presencials previst fins al 31 de gener. La mesura, confirmada per l'àrea de Cultura que dirigeix la vicepresidenta i diputada Julia Parra, ha sigut presa davant les noves restriccions per part de les autoritats competents a conseqüència de l'augment de casos positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana.


Julia Parra ha explicat que “davant les noves restriccions per l'augment de casos positius de COVID-19, és el moment d'exercir una acció de responsabilitat col·lectiva tenint com a prioritat la seguretat del públic i dels equips i visitants, a l'espera que millore de la situació i puguem restablir l'activitat amb totes les mesures necessàries”.


L'ADDA ha sigut pioner a dur a terme activitats com el primer concert simfònic celebrat a Espanya després del període de confinament que va tenir lloc en 2020. Les mesures empreses per a garantir la major seguretat per a públic i els empleats han aconseguit el seu reconeixement com a primer auditori de la península a rebre el segell de Turisme Segur i la Q de Qualitat Turística en Gestió d'Espais Escènics i Esdeveniments Professionals.


Des de l'ADDA es donarà a conèixer les noves dates o la cancel·lació de cadascun dels concerts afectats a través dels canals de comunicació habituals, el seu web addaalicante.es i les xarxes socials. Les entrades adquirides podran ser guardades per a posteriors dates o sol·licitar la devolució de l'import en taquilla.adda@diputacionalicante.es


Concerts suspesos


Les mesures de suspensió afectaran l'activitat d'Adda·Simfònica, al programa d'actes professionals i congressuals i als següents concerts:


8 de gener de 2021: Vii Cicle Joves Intèrprets de la Província d'Alacant.


9 de gener de 2021: IX Cicle de Guitarra. David Russell.


18 de gener de 2021: Concert Conservatori Superior de Música Óscar Esplá


22 de gener de 2021: Orquestra del Teatre Mariinsky / Gergiev


23 de gener de 2021: Orquestra del Teatre Mariinsky & Adda Simfònica. Gergiev.


24 de gener de 2021: Concert de la Banda Simfònica Municipal d'Alacant.


25 de gener de 2021: Concert Conservatori Superior Musica Óscar Esplá


26 de gener de 2021: Concert Conservatori José Tomás d'Alacant.


30 de gener de 2021: Orquestra de Dresdner/ González.


31 de gener de 2021: Concert de la Banda Simfònica Municipal d'Alacant.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción