Vicente Macian Trio inicia la tercera edició del cicle Jazz a poqueta nit del Palau

20-11-2020 10:00h


Actuarà este divendres a les 20 hores a l’Espai Tarongers.El Palau de la Música inicia este divendres la tercera edició de “Jazz a Poqueta Nit”, que enguany és de caràcter gratuït i que es desenvoluparà a l’Espai Tarongers (Hall) del Palau de la Música. Serà el saxofonista valencià Vicente Macian, acompanyat pel pianista Alberto Palau i pel contrabaix Miquel Álvarez, qui encete el cicle, amb un concert ple de composicions originals pròpies, combinades amb adaptacions de peces de músics consagrats, i amb alguns temes seleccionats entre el repertori tradicional del jazz de totes les èpoques.            


Una edició que, segons la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, “és netament valenciana, presenta diversitat d'estils i compta amb un destacat equilibri entre l'experiència, la joventut i la paritat de gènere”. “D’esta manera”, ha afegit Tello, “el Palau reprèn, malgrat la pandèmia, un altre dels seus cicles més característics creats en l’anterior legislatura, amb la intenció de donar suport als nostres músics valencians i donar resposta als aficionats del jazz”.              


A més de les mesurers de seguretat relatives a l’ús obligat de mascaretes i dispensadors de gel hidroalcohòlic, l’Espai Tarongers té un aforament limitat, amb tot el públic assegut en les seues cadires prèviament assignades per la seua invitació nominativa, i amb la corresponent distància interpersonal.              


Les següents cites de “Jazz a Poqueta Nit”, les entrades dels quals es podran reservar una setmana abans de cada concert, amb un màxim de dos per persona i a través de la web del Palau: www.palauvalencia.com, seran el 27 de novembre amb la càlida i sentida veu de Viktorija Pilatovic i l'elegància del guitarrista Joan Soler; el 4 de desembre amb la pianista i compositora de gran projecció Marina Alcantud, acompanyada pels seus músics; l'11 de desembre amb el sorprenent i rítmic estil manouche de Jorge Riera Gipsy Quartet, i conclourà el 18 de desembre amb la visita d'una altra gran cantant com és Eva Romero amb el guitarrista Manuel Hamerlink, amb el trombonista Carlos Martín, com a artista convidat.

Vicente Macián.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción