L’Ajuntament de València impulsa el cicle “Concerts de tardor” amb huits concerts gratuïts a l’espai jove

27-10-2020 09:10h


Dijous tindrà lloc la primera cita amb l’actuació de “Jamaican Jazz Lovers”.“Concerts de tardor” és un cicle de concerts gratuïts per a joves a l’Espai Jove de València, al carrer de Campoamor. Cada dijous, de 19:30 a 20:30 hores i fins al pròxim 17 de desembre, actuarà un grup valencià distint. “Jamaican Jazz Lovers” enceta el cicle este pròxim dijous. A més dels concerts, la regidoria destinarà 3.000 euros a la compra d’entrades d’espectacles culturals, que sortejarà entre els sol·licitants, i concedirà 25 residències culturals als joves de la ciutat.    


La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, vol “facilitar l’accés dels joves a les propostes culturals de la ciutat” i, alhora, “visibilitzar entre la ciutadania el treball dels artistes joves promocionant-los, recolçant-los i donant-los la primera oportunitat”. La regidora considera que “és un responsabilitat i una obligació, donada la situació sanitària i econòmica que vivim” per evitar que “la compra d’entrades per a espectacles en viu no puga estar entre les prioritats dels més joves”.  


En este sentit, la Regidoria de Joventut destinarà 3.000 euros d’ací a finals d’any a finançar l’assistència dels joves a espectacles de teatre, cine i música en directe. L’assistència als actes es podrà sol·licitar a través de la web i es sortejarà entre els peticionaris. La regidora Maite Ibáñez ha avançat que l’any 2021 el fons per a la compra d’entrades ascendirà a 10.000 euros “per facilitar l’accés dels joves a l’agenda cultural de la ciutat”.  


El cicle de música “Concerts de tardor” comença este dijous a les set i mitja de la vesprada a l’Espai Jove de València, ubicat al carrer Campoamor, amb l’actuació del grup Jamaican Jazz Lovers. L’assistència serà gratuïta fins a completar aforament. Fins al 17 de desembre, cada dijous de vesprada s’oferirà un concert d’un grup o d’un cantant valencià. Els artistes convidats, a més de Jamaican Jazz Lovers, són Caramelo, Killus i Novus Ordo i els cantants Ly Raine, Ana Zomeño, Neus Ferri i Antítesi.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción