Les bandes de Tres Forques, San José de Pignatelli, Unió de Pescadors i Sant Isidre participen este cap de setmana en Cultura als Barris

23-10-2020 10:41h


Oferiran concerts en els barris de Vara de Quart-Tres Forques, Aïora, Malvarrosa i Patraix.Aquest cap de setmana se celebraran quatre concerts de música de banda dins de la campanya Cultura als Barris que organitza l'Ajuntament de València i en la qual participen 24 agrupacions pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).  


El primer d'ells se celebrarà el dissabte 24 a les 17:30h. a càrrec de la Societat Musical La Unió de Tres Forques en el barri de Vara de Quart-Tres Forques.  


Els altres tres tindran lloc el diumenge 25. A les 12h. actuarà l'Agrupació Musical San José de Pignatelli en el barri d'Aïora i la Unió de Pescadors a la Malva-rosa. Mitja hora més tard, a les 12:30h, ho farà la banda de l'Agrupació Musical Sant Isidre en el barri de Patraix.


El president de Cosomuval, Miguel Hernández, Miguel Hernández, agraeix “l’aposta del consistori per seguir donant suport a la cultura en temps de crisi, i possibilitar així que el públic torne a gaudir de l’activitat de les societats musicals,  unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat que s’han vist greument afectades per la crisi sanitària”.  


Per a la realització tant dels concerts com de la resta d’activitats de la campanya s’han contemplat totes les mesures de seguretat que s’estipulen per a la realització d’actes a l’aire lliure: distància de seguretat entre el públic assistent, mascaretes obligatòries i ús de gel desinfectant a l’accés a l’espai de l’activitat.  


La resta de bandes que actuaran pròximament en Cultura als barris són la SIM El Palmar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, CIM Tendetes, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad i Societat Musical Orriols.  


Els barris de Soternes, Sant Pau, Campanar, Benicalap, Natzaret i Trinitat són la resta d’enclavaments dels concerts de música de banda.  


A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d'humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción