Grupo Sanz lliura un polvoritzador Pulmic Industrial 35 a la Banda Primitiva de Llíria

23-10-2020 09:00h


El dispositiu servirà per a millorar les labors de desinfecció de les aules de l'Escola de Música i el teatre.Grupo Sanz ha entregat a la Banda Primitiva de Llíria un dels seus polvoritzadors elèctrics Pulmic Industrial 35 per a la desinfecció de les seues instal·lacions. A l'acte de lliurament, han estat presents Alfonso Sanz, representant de l'empresa edetana, i el vicepresident de l'Àrea Organitzativa del Clarín, Vicente Cubells.  


La banda, amb més de 200 anys d'història, compta amb aules de formació, sales d'assaig i un teatre que podran desinfectar diàriament d'una forma més còmoda i efectiva per a seguretat d'alumnes, socis, empleats i visitants.  


"És un luxe per a la Banda Primitiva de Llíria poder comptar amb l'assessorament d'una empresa especialitzada com és Grupo Sanz" ha explicat el vicepresident Vicente Cubells.


"La desinfecció és una de les prioritats que tenim, hui per hui, al Clarín. Amb este polvoritzador, podrem millorar este apartat, garantint la seguretat i higiene per a l'alumnat de l'Escola de Música, així com per als integrants de les diferents agrupacions de la societat".  


La Pulmic Industrial 35 és una de les referències estrela de la companyia valenciana en la lluita contra el COVID 19. Gràcies als seus 35 litres de capacitat i a les seues rodes que faciliten el transport, fan d'ella una eina idònia per a la desinfecció de grans superfícies.    


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción