L’Aula de Música de la Universitat de València recupera els Concerts de Tardor

20-10-2020 11:55h


Amb una desena de concerts, l’Aula de Música de la Universitat de València recupera, a partir del pròxim dia 21, la seua programació habitual de la temporada de tardor que, per la situació sanitària actual, enguany tindrà lloc a dues seus: la Capella de la Sapiència de La Nau, que acull el cicle ‘Música a la Capella’ cada dimecres, i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.


L’entrada a tots els actes musicals és gratuïta amb invitació que caldrà reservar a partir de 72 hores abans del dia del concert a través de l’aplicació https://events.fundacio.es/o/40. Tots els concerts començaran a les 19 hores, excepte el de cloenda amb Elan Quintet, el 13 de desembre, que serà a les 12 hores.


El cicle de la Capella de la Sapiència inaugurarà la temporada amb ‘L’Ampastratta’ el pròxim dimecres, dia 21, a càrrec d’Early Music Ensemble, agrupació formada per sis membres que interpretarà el programa ‘Silva de Sirenas’ de música barroca, amb obres de Marini, Frescobaldi i Bataillé, entre d’altres autors.


El repertori dels concerts programats torna a ser molt variat i compta amb diverses col·laboracions com ara la de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, dimecres 4 de novembre, a la Capella de la Sapiència, a càrrec d’un trio format únicament per dones. D’altra banda, el concert de dimecres 2 de desembre es realitzarà en col·laboració amb el programa ‘#desembreeuropeu2020’ de la UV: Joan Alós, Lucas Cubel i Miguel Torner interpretaran les ‘Sonates per a piano’ de Beethoven.


Els Concerts de Tardor són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana, amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana.


Programació de tardor completa: https://links.uv.es/uA94q3W


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción