Josemi Carmona i Javier Colina obrin el cicle 'Auditori Jazz Club' de Castelló

16-10-2020 13:46h


El concert serà dissabte, 17 d'octubre, a la Sala Simfònica de l'Auditori.El duo format per Josemi Carmona, a la guitarra flamenca, i Javier Colina, al contrabaix, és l'encarregat d'obrir una nova edició del cicle 'Auditori Jazz Club', que du a terme l'Institut Valencià de Cultura a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.


Serà dissabte 17 d'octubre, a les 20.00 hores a la Sala Simfònica. El coordinador de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, destaca Javier Colina com "possiblement el contrabaix més reconegut del 'jazz' espanyol", i afig: "Aquest clàssic del 'jazz' s'uneix a un dels músics més importants de l'Estat, Josemi Carmona, conegut per pertànyer al grup Ketama".


Junts, Carmona i Colina signen una conversa musical, un diàleg que fusiona i acosta llenguatges diferents de manera natural. A Castelló de la Plana porten el treball 'De cerca', que compta amb la col·laboració especial i fonamental en el procés de creació de Bandolero (percussió i palmes) i dos convidats de luxe: Jorge Pardo (flauta) en 'El incomprendido' i La Negra (veu) en 'Verdad amarga'.


En el seu concert, peces populars d'arrel llatinoamericana s'alternen amb les elegants composicions de Josemi, mentre es revelen sorprenents descobriments del 'jazz' i del flamenc.


Flamenc-'jazz' i talent castellonenc


Dins del cicle 'Auditori Jazz Club' hi haurà encara dos concerts més aquest trimestre. El 30 d'octubre serà el torn de Martirio & Chano Domínguez i el 20 de novembre actuarà Chema Peñalver.


Sobre aquestes propostes culturals, Ribes ha afirmat: "Chano és possiblement el pianista més reconegut del flamenc-'jazz' espanyol i Martirio és una de les artistes més rellevants del flamenc renovat. I continuem el cicle amb Chema Peñalver, el clarinetista més important del 'jazz' castellonenc, i el seu treball 'Sophisticated Clarinet'". Les entrades dels concerts es poden adquirir en la web 'ivc.gva.es' i a la taquilla de l'Auditori. Tota la programació de l'IVC Castelló es pot consultar en la mateixa web, en la qual també es pot descarregar el llibret trimestral.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción