El cicle Cultura als Barris continua este diumenge amb dos concerts de les bandes de la SIOAM de Benimàmet i el CIM Castellar Oliveral

Cristina Quílez

16-10-2020 10:00h


Se celebraran als  barris de la creu Coberta i Malilla.La campanya Cultura als Barris que organitza l’Ajuntament de València i en la qual participen 24 agrupacions pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) continua este diumenge amb dos nous concerts de música de banda.  


El primer d’ells se celebrarà a les 12:30 hores en el barri de la Creu Coberta i estarà a càrrec de la banda de la SIOAM de Benimàmet. A eixa mateixa hora tindrà lloc l’actuació de la banda del CIM Castellar-Oliveral en el barri de Malilla.


El president de Cosomuval, Miguel Hernández, Miguel Hernández, agraeix “l’aposta del consistori per seguir donant suport a la cultura en temps de crisi, i possibilitar així que el públic torne a gaudir de l’activitat de les societats musicals,  unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat que s’han vist greument afectades per la crisi sanitària”.  


Per a la realització tant dels concerts com de la resta d’activitats de la campanya s’han contemplat totes les mesures de seguretat que s’estipulen per a la realització d’actes a l’aire lliure: distància de seguretat entre el públic assistent, mascaretes obligatòries i ús de gel desinfectant a l’accés a l’espai de l’activitat.  


La resta de bandes que actuaran pròximament en Cultura als barris són la Societat Unió Musical de Tres Forques, Agrupación Musical San José de Pignatelli, Societat Musical Unió de Pescadors, Agrupació Musical Sant Isidre, SIM El Palmar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, CIM Tendetes, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad i Societat Musical Orriols.  


Els barris de Vara de Quart, Aiora, La Malva-rosa, Patraix, Soternes, Sant Pau, Campanar, Benicalap, Natzaret i Trinitat són la resta d’enclavaments dels concerts de música de banda.   A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d'humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.  

Un concert del passat cap de setmana.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción