El grup valencià Spanish Brass, Premi Nacional de Música 2020

15-10-2020 09:20h


També ha sigut guardonada la compositora Raquel García Tomás.El jurat dels Premis Nacionals de Música 2020 ha proposat la concessió d'aquests guardons a Spanish Brass, en la modalitat d'Interpretació, i a Raquel García Tomás, en la modalitat de Composició. Aquests premis, que concedeix anualment el Ministeri de Cultura i Esport, estan dotats amb 30.000 euros cadascun. El jurat ha resolt concedir el premi a Spanish Brass "per la seua dilatada trajectòria consolidada en més de 30 anys de professió com un dels quintets de metalls més versàtils i rellevants del panorama nacional i internacional". Subratllen, a més, "les nombroses col·laboracions que posen de manifest el seu compromís amb la creació contemporània espanyola" i "la seua vocació formativa i pedagògica, que ha sabut crear escola i fer arribar la música a les joves generacions".


Per part seua, el jurat ha atorgat el premi a Raquel García Tomás "pel caràcter interdisciplinari, innovador i arriscat d'un llenguatge compositiu singular i propi" i "per la qualitat experimental del seu treball, que ha sabut connectar amb el públic, com posa de manifest l'estrena en la temporada 2018/2019 de la seua òpera Je suis narcissiste". Així mateix, el jurat ha destacat "l'amplitud i diversitat del seu catàleg, que no se centra exclusivament en el teatre musical, sinó que inclou obres interpretades pels solistes i grups més rellevants de l'actualitat".


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción