L’Orquestra de València participa en la final del Concurs Internacional de Violí Cullerarts

19-9-2020 11:13h


Paral·lelament la formació prepara el seu concert en Ensems 2020.L’Orquestra de València participa este dissabte en la final del II Concurs Internacional de violí “CullerArts”, que es desenvoluparà en l’Auditori Municipal de dita localitat, a partir de les 19.30 hores. Es tracta de la segona vegada que la formació simfònica valenciana participa en la final d’este concurs. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha volgut destacar esta participació, ja que “tornem a col·laborar i donar suport amb una formació professional i del prestigi de l’Orquestra de València a este concurs, que en sols dos edicions, ja s’està posicionant com un dels més rellevants del món del violí”.              


D’esta manera, la formació simfònica valenciana, sota la direcció de Francisco Valero-Terribas, interpretarà el cèlebre Concert en mi menor per a violí i orquestra de Félix Mendelssohn, junt amb l’ucraïnés Roman Kholmatov, el letó Jevgenijs Cepoveckis i la francesa Magdalena Sypniewski, que han coincidit en triar esta obra per a esta final. Per la seua part, el director del Palau, Vicent Ros, ha volgut ressaltar “la versatilitat de l’Orquestra per afrontar qualsevol repertori”, i la seua implicació “en concursos i festivals internacionals que es desenvolupen en la nostra terra com CullerArts, el premi Iturbi o el festival Ensems, per a elevar el seu nivell artístic”.                 


Paral·lelament, l’OV està preparant el seu programa dins del Festival Ensems 2020, que interpretarà el pròxim divendres 25 de setembre a l’Auditori de Les Arts. Es tracta d’un concert extraordinari de molta qualitat que serà dirigit per Jordi Francés, i en el qual destaca el Concert per a piano i orquestra “Finestres” de Carlos Foncuberta, obra encàrrec del Palau de la Música de València, que serà interpretada pel pianista Carlos Apellániz. A més, la formació simfònica valenciana es sumarà al 75é aniversari de la mort del compositor hongarés Béla Bartók, amb la interpretació del seu “Concert per a orquestra”. La composició “Melodien für Orchester” de György Ligeti completa el programa.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción