La Primitiva de Rafelbunyol reprèn l’activitat

18-9-2020 10:31h


La banda oferirà un concert el pròxim 26 de setembre a les 19 hores en la plaça de la Corona.Sota la direcció del seu titular, Ximo Tarín, l’agrupació fa dies que ha tornar a assajar per grups reduïts per tal de preparar esta actuació, la qual s’emmarca en la campanya "Retrobem la nostra música" que impulsa la Diputació de València.


El programa estarà integrat pel pasdoble València, en una versió de Vicente Peñarrocha, La Romería, de l’obra Aspectes de José Alamà, Tarde de Abril (Marxa Mora) d'Amando Blanquer i Sicània (Suite) de Rafael Talens. També l’activitat de l’escola de música s’inicia este mes de setembre en un curs complicat per les circumstàncies actuals.


D’altra banda, assenyalar que Ximo Tarín, qui a més de director és compositor, es troba estes últimes setmanes treballant en un encàrrec molt especial: l’obra Tres al·lusions a l'abisme, per a quartet de metalls i ensemble de vent i percussió. Com ell mateix ens conta, “l’obra me l’han encarregat els membres del Tetrabrass Bcn Ensemble i, si la situació ho permet, s’estrenarà el 18 d’octubre amb la Banda Municipal de Barcelona sota la direcció de José Rafael Pascual Vilaplana”. 

Un dels assajos parcials.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción