SANIMUSIC presenta el catàleg de productes d’higiene, seguretat i desinfecció per a músics

Óscar Grifoll

16-9-2020 14:17h


SANIMUSIC va presentar el seu ample catàleg de productes de protecció, desinfecció i higiene en temps de Covid-19. Un acte que se va celebrar el passat dijous 10 de setembre al Centre Comercial Gran Túria de València.



La presentadora i periodista, Laura Grande, va ser l’encarregada de dirigir l’acte amb la intervenció del responsable de l’empresa SANIMUSIC, Pedro Rodríguez, que va fer un discurs de presentació i del camí recorregut per a presentar un ample catàleg de productes dirigits, sobretot, als músics.  


Un acte on no va faltar la música per a mostrar la seguretat dels productes de SANIMUSIC i amenitzar una presentació on Pedro Rodríguez va contar com s’ha creat una empresa valenciana en quasi temps rècord per tal de facilitar solucions per a continuar fent música amb seguretat i amb les mesures i productes necessaris.  


I és què l’experiència de SANIMUSIC prové també d’un equip de químics i músics que conformen, en la seua gran majoria, l’equip de ATQ-Quimyser. I des de l’inici de la pandèmia del coronavirus han centrat els seus esforços i tota la seua trajectòria per tal d’aconseguir un ample catàleg de mascaretes, gel hidroalcohòlic, mampares, aparells tecnològics per a mesurar el CO2 -una de les últimes novetats del seu catàleg-  així com purificadors, cartelleria i tota una sèrie d’elements que permeten els assajos, les audicions, cercaviles i concerts dels músics, a més de protegir no només les persones sinó també tota mena d’instruments. Per la qual cosa, SANIMUSIC ha aconseguit moltes solucions per als mateixos instruments, de tota classe, quasi testant un a un, de vent, percussió i corda. I de protecció també per als músics i per al públic.  


Un camí que ha començat l’any que va marcar la pandèmia, el registre de l’empresa ocorria un maig de 2020, per a donar solucions a músics, professionals i amateurs, per a docents, per al públic. Solucions d’higiene, seguretat i desinfecció que s’han traslladat a un ample catàleg de productes de SANIMUSIC que ja estan disponibles a la seua web (sanimusic.net).  


El Centre Comercial Gran Túria va ser l’escenari per a presentar el passat, el present i també el futur de SANIMUSIC que destina els seus beneficis a la Fundació Partitura i Territori que presideix el director d’orquestra Cristòbal Soler i com a vicepresidents el professor titular de la Universitat de València, José Nácher i el mateix Pedro Rodríguez.  


Del futur, Pedro Rodríguez va avançar que hi haurà novetats prompte, pensant ja en solucions de protecció, higiene i desinfecció er a altra món. L’esport. El futur de SANIMUSIC es vertebra en un nou camp com és l’esport amb una nova marca SANIESPORT que prompte tractarà d’omplir un catàleg de productes per a professionals de ‘esport. En un món en constant actualització que evoluciona a presa necessita de respostes ràpides però també efectives, com les que aporta l’empresa valenciana SANIMUSIC.

La presentadora i periodista Laura Grande amb el president de SANIMUSIC, Pedro Rodríguez

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción