La música torna al Clarín sis mesos després

15-9-2020 10:00h


La Banda Primitiva va oferir el primer concert de l'era Covid el passat 12 de setembreEl Clarín va celebrar el LXIX aniversari de la inauguració del seu teatre, amb un concert de la Banda Primitiva de Llíria, el passat 12 de setembre. Sis mesos després de la seua última actuació, la bicentenària agrupació va oferir el primer concert de l'era Covid.  


L'acte es va realitzar amb totes les mesures de seguretat i distància. Este motiu va provocar una reducció en l'aforament del públic, amb un màxim de 230 persones; i també del nombre d'integrants de la banda, que va ser de 45 músics per tal de garantir la distància interpersonal d'1.5 metres.  


Tanmateix, el Clarín - sota la batuta del director titular Javier Enguídanos Morató - va interpretar un concert, que es va emportar la ovació del públic assistent. Un programa pensat per l'ocasió i que va servir de preparació per al Concert de les Bandes de Llíria, que se celebrarà el pròxim 19 de setembre.   "Ha sigut un concert molt especial per a tota la família clarinera, que ens hem pogut reunir de nou - sis mesos després - per escoltar la música de la nostra banda" ha afirmat el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses. "A pesar de tots els impediments, el Clarín seguix fent història. Ja són Més de 200 anys de la millor música". 


La Banda Primitiva va interpretar: Dos sonrisas (pasdoble) de J. V. Mas Quiles, La del manojo de rosas (selecció), de P. Sorozábal, Evocazzioni, de P. Huber i Himne a la Banda Primitiva de J. V. Mas Quiles  


Abans del concert, el president i la Clarinera Major, Esther Gasent, van oferir la tradicional ofrena de flors al monument en record del Pare Antoni, franciscà que va fundar la Banda Primitiva de Llíria, l'any 1819.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción