La 20a edició del concurs de música emergent Sona9 arriba a València

11-9-2020 09:00h


Dijous 17 de setembre actuaran Laura Esparza i Carlos Esteban, Òrbites i El Tio La Careta a La Salà de València.El nou local musical La Salà de València (antiga Wah Wah) serà l'escenari de la fase preliminar valenciana del concurs de música emergent Sona9. En aquesta ocasió, hi actuaran el duet format per Laura Esparza i Carlos Esteban (indie-folk; València) i les bandes Òrbites (indie-rock; València) i El Tio La Careta (fusió; València). L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 20:00h en condicions especials, sense públic i amb totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. A més, es transmetrà per streaming i en directe a través de les webs www.sona9.cat i www.enderrock.cat. El certamen compta amb la col·laboració de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend.  


El Sona9 és un conjunt de proves de superació, promoció i reconeixement per als artistes participants. Enguany, i degut a la situació excepcional que estem vivint, les diferents fases del concurs han vist alterades les dates i el procediment en funció de l'aplicació de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària causada per la COVID-19.  


En aquesta fase del concurs i una vegada acabats els concerts preliminars, el jurat elegirà quatre grups i el públic el cinquè, que passaran directament a la fase final. Les últimes proves per als finalistes del Sona9 2020 seran els concerts acústics a iCat FM i les gravacions a la Bucbonera Studios que es realitzaran entre el 5 i el 31 d'octubre. Els artistes que arriben a aquesta fase tindran l'assessorament de la cantant Joana Serrat, nova productora del certamen. Els 3 artistes que superen aquesta darrera fase passaran directament a la final del Sona9 2020 prevista per al pròxim mes de novembre.  


Els premis del Sona9


En aquesta edició, el concurs atorgarà set premis –inclosos els tres finalistes– amb una dotació superior a 50.000 euros amb més concerts per als finalistes i l’aposta pels formats d’EPs, singles i videoclips a través de les xarxes socials com a gran novetat.  


Més enllà de la gravació d’un disc i un clip per als guanyadors, el Sona9 també ofereix tallers de producció de directe i l'assessorament als participants gràcies a la col·laboració amb les Cases de la Música i la Fundació SGAE. Després de 20 anys, el concurs segueix apostant per la recerca dels nous talents de la música moderna en català, apostant per la formació i la creació com a altaveu d’una nova generació.  


El Sona9 està organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i els Departaments de Joventut i Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Govern de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana, la Fira Trovam – Pro Weekend, la Valencian Music Association (VAM), la Fundació SGAE i les Cases de la Música, i compta amb el patrocini d’Estrella Damm.

Laura Esparza i Carlos Esteban.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción