Les Arts celebra el pròxim diumenge la seua jornada de portes obertes

10-9-2020 09:27h


Els visitants podran gaudir, entre altres activitats, de dos recitals dels artistes del Centre de Perfeccionament i un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.El Palau de les Arts celebra el pròxim diumenge, 13 de setembre, la tretzena edició de la seua jornada de portes obertes, amb la qual es reprèn l’activitat al públic en l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava.  


Les Arts romandrà obert aquest dia des de les 11.00 fins a les 18.00 hores. El públic podrà recórrer lliurement i de manera ininterrompuda espais emblemàtics com la Sala Principal o l’Auditori, així com les terrasses de l’edifici com el Balcó de la Mar, amb vistes a la Ciutat de les Arts i les Ciències i la mar Mediterrània de fons, o els impactants jardins de les Terrasses de les Palmeres, a 27 metres d’altura.  


El recorregut només està condicionat per la realització dels diferents espectacles inclosos en l’oferta d’aquesta jornada, així com pel compliment dels aforaments que marquen les normes higienicosanitàries davant de la situació de la COVID-19. Com a novetat principal, l’Espai Los Toros, en la planta onzena, albergarà una exposició amb vestuari i ‘atrezzo’ de l’òpera ‘Carmen’, que ha confeccionat el figurinista Pedro Moreno per a la producció que va dirigir Carlos Saura en Les Arts.  


Música simfònica i recitals


Per part seua, els artistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) completen l’oferta cultural de la jornada.


El Teatre Martín i Soler albergarà dues sessions, a les 12.00 i a les 17.00 hores, d’un recital en què els joves cantants i pianistes del projecte de formació de Les Arts interpretaran fragments d’òpera i sarsuela.


L’Orquestra de la Comunitat Valenciana serà l’encarregada de clausurar el dia amb un concert simfònic a l’Auditori a les 19.00 hores sota la direcció del valencià Jaume Santonja. El jove mestre debuta amb la formació titular de Les Arts amb un programa al voltant del classicisme i Mozart, compositor que inaugurarà la temporada operística.


El director nascut a Bocairent assaja ja amb l’OCV pàgines del geni de Salzburg, Martín i Soler, Cristóstomo de Arriaga, junt amb la ‘Cinquena’ de Schubert i la ‘Simfonia número 1’ de l’asturià Ramón Garay.


Actual director assistent de la City of Birmingham Symphony Orchestra, Jaume Santonja compta amb una intensa carrera a la seua esquena, en la qual ha dirigit, entre altres, la BBC National Orchestra of Wales, l’Orquestra d’RTVE, la Simfònica Verdi de Milà, la Simfònica Siciliana, la Simfònica del Principat d’Astúries, l’Orquestra d’Extremadura, l’Orquestra de Còrdova i la Simfònica d’Alacant.


Repartiment d’entrades


Les Arts recorda als interessats que és imprescindible sol·licitar entrada per a poder gaudir d’aquests espectacles. Les invitacions es distribuiran a través del web www.lesarts.com el dijous 10 de setembre, des de les 10.00 hores fins a esgotar-ne la disponibilitat.


S’assignarà un màxim de dues invitacions per al concert a l’Auditori i dues localitats gratuïtes per a un dels passes del recital al Teatre Martín i Soler per cada sol·licitant. Per a garantir les mesures de distanciament, s’assignaran entrades numerades.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción