Sagunt a Escena porta circ, teatre i música a la Glorieta, la pujada al castell i l'auditori Joaquín Rodrigo

6-8-2020 07:58h


El festival continua amb la programació amb una oferta molt variada d'espectacles de carrer i de sala.El 6 d'agost a les 20 hores arriba el circ a la pujada al castell amb la companyia Nostraxladamus i el seu espectacle 'Al filo', en el qual un guia de muntanya molt peculiar ens porta d'excursió. Amb la poca traça que té se submergirà en un frenesí de caigudes, entropessons i jocs acrobàtics. Un espectacle poètic ple d'humor i complicitat amb el públic. Un desafiament a la gravetat, caminar per la vora de l'abisme i trobar l'equilibri de la vida.


El mateix dia, però a les 22 hores i a l'auditori Joaquín Rodrigo, la companyia 'A tiro hecho' presentarà 'Ingovernables', dirigit per Carla Chillida i amb textos de Pepe Ruiz i Rafa Segura. És un homenatge a les que han lluitat per defensar el territori, l'horta, el dret a viure en pau. I a les que han perdut. A les que estan per vindre, i que ja hi arriben. I amb l'esperança que en un món sense pla B trobem eixides a la devastació depredadora del capital. Dedicat a totes les veïnes que lluiten per defensar el territori i protegir l'habitatge.


El divendres 7 d'agost a la Glorieta hi ha un altre espectacle de circ gratuït i per al públic familiar. Es tracta d''El desig d'estar junts' de la companyia La Finestra Nou Circ, en què set desconeguts arriben a un espai brut i abandonat. Són set éssers vius bastant diferents que comparteixen, no obstant això, un mateix llenguatge: el circ. A vegades, ens fan oblidar tot el que som capaços de fer junts. El desig d'estar junts.


I per a tancar la jornada, l'actuació a la pujada al castell a les 22.30 hores de Pantocrator. Ressona és un festival de música en directe als peus del teatre Romà amb propostes ben diferents i variades i amb la finalitat i els objectius de complementar i acostar el festival Sagunt a Escena a la ciutadania oferint actuacions musicals de primer nivell.


Tota la programació i informació de Sagunt a Escena es pot consultar ací  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción