El monestir de Sant Miquel dels Reis acollirà el cicle musical A la llum de la lluna

29-7-2020 13:23h


La nit inaugural, el 25 de setembre, comptarà amb Kiko Veneno i l’espectacle conjunt de Seguridad Social i Paco Roca.L’antic monestir de Sant Miquel dels Reis, situat al barri d’Orriols de la ciutat de València, acollirà el cicle musical A la llum de la lluna durant els mesos de setembre i octubre. La Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana ha presentat avui el cartell d’aquest festival. El disseny és obra de l’il·lustrador Paco Roca, Premi Nacional del Còmic en l’any 2008 per Arrugas i premi Eisner 2020 per La Casa.  


A la llum de la lluna és una iniciativa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per tal d’estimular la música en directe, una de les activitats que més ha patit els efectes de la Covid-19. A més, les actuacions serviran per tal de revitalitzar aquest espai emblemàtic, actual seu de la Biblioteca Valenciana. Finalment, s’ha de destacar que les característiques de l’edifici, amb amplis espais a l’aire lliure, permetran adaptar els espectacles als protocols de seguretat de la nova normalitat.  


El cicle s’encetarà el divendres 25 de setembre amb la presència del cantant i guitarrista Kiko Veneno.


Eixa mateixa nit, el públic podrà gaudir amb l’espectacle Canciones dibujadas, on Paco Roca il·lustra les cançons interpretades per la formació Seguridad Social.  


Una setmana més tard, el divendres 2 d’octubre, serà el torn de Zenet i la seua reinterpretació de gèneres com la copla, el bolero o el tango en clau de jazz. Una de les grans veus de l’escena musical valenciana, Sole Giménez, actuarà el 16 d’octubre per a posar de llarg l’àlbum Mujeres de música. El cicle A la llum de la lluna es tancarà el divendres 23 d’octubre amb el concert de la cantant Mireia Vives i el guitarrista Borja Penalba. Ambdós presentaran el disc Cançons de fer camí, guardonat com a millor àlbum de cançó d’autor en els II Premis Carles Santos de la Música Valenciana.  


A principis del mes de setembre es donaran més detalls sobre els espectacles i es comunicarà la informació per a l’adquisició d’entrades i els horaris.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción