El cantautor Joan Rovira porta el seu disc 'Dies millors' al Museu de Belles Arts de Castelló

29-7-2020 13:11h


Actuarà este dijous 30 de juliol a les 22.30 hores dins del cicle 'Nits al Claustre'.La programació de 'Nits al Claustre', el cicle organitzat per l'Institut Valencià de Cultura que se celebra a l'estiu al Museu de Belles Arts de Castelló, continua aquesta setmana amb Joan Rovira.


Joan Rovira és actualment un dels cantautors catalans de referència, com avalen els tres premis Enderrock que ha guanyat els anys 2016, 2018 i 2020.


Saxofonista modern llicenciat a l'ESMUC, guitarrista, compositor i cantant, portarà aquest dijous, dia 30, a Castelló 'Dies millors', un disc vitalista que combina la música festiva amb la música més intimista. Així, la seua proposta són ritmes caribenys fusionats amb el pop més actual i amb pinzellades de música electrònica.


El concert començarà a les 22.30 hores. L'entrada és gratuïta fins que es complete l'aforament permés.


Fins a huit espectacles a l'aire lliure


El cicle 'Nits al Claustre' va començar el 16 de juliol amb Elma Sambeat i conclourà el dia 29 d'agost amb 'Polvo enamorado', per Alberto San Juan i Fernando Egozcue.


Al llarg d'aquestes setmanes, el claustre del Museu de Belles Arts acollirà huit actuacions dins d'aquest cicle, "una programació estiuenca molt variada, amb espectacles que van de la poesia al 'jazz' clàssic passant pel pop, el mestissatge i la música mediterrània d'arrel", descriu el coordinador de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes.


Més informació: consultar ací


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción