La jove violinista Cecilia Arnau guanya un premi al Concurs Internacional de Música Xina-Espanya

28-7-2020 08:56h


La intèrpret de Tavernes de la Valldigna ha obtingut el quart premi de la seua categoria.Ja s’ha fet pública la llista de guanyadors del Concurs Internacional de Música Xina-Espanya, un concurs organitzat per la Fundació del Conservatori del Liceu i l’associació intercultural Zhongxiqiao-asoc.


La jove violinista participava en la categoria B1 i ha sigut l’única espanyola de la seua categoria seleccionada i guanyadora. En total dels aspirants se seleccionaven a 18 i s’atorgaven 6 premis i 6 finalistes, sent el quart premi per a la jove valenciana.


Enguany han participat en l'esdeveniment 206 concursants, incloent violinistes de la Xina (Continental, Hongkong, Macau ), Espanya, el Japó, els Estats Units d'Amèrica, Puerto Rico, Costa Rica, Polònia, els Països Baixos, Itàlia, Ucraïna, Corea de Sud, Armènia, Hondures, França i Austràlia.  


Cecilia Arnau Torán va començar els seus estudis musicals als 3 anys i en l'actualitat, amb 10 anys d'edat i sota la tutela del seu pare, el catedràtic de violí Eduardo Arnau, és alumna del solista Gjorgi Dimcevsky i de l'escola de Música CIM de Mislata amb Mireia Pérez.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción