Jade Martín, guanyadora dels VI Premis ‘Enric Cullell’ de l’escola de música de Godella

29-6-2020 15:29h


Estos guardons estan destinats a l’alumnat de totes les especialitats que enguany estudien en el centre.L’alumna Jade Martín Solfrini, de l’escola de música de Godella, ha estat la guanyadora de la sisena edició dels Premis de Fi dels Ensenyaments Elementals de Música ‘Enric Cullell’, organitzats per esta entitat i destinats a tot l’alumnat de totes les especialitats que enguany està matriculat de l’últim curs al centre.


Jade, que rebrà un premi de 100 € i diploma, va interpretar amb la seua trompeta la Sonata en Si bemoll de J B Loeillet, i la Pièce pour concours de Lucien Picavais. El segon premi, de 75 € i diploma, anà per a Sofía Sancho del Campo, en l’especialitat de piano. I el tercer premi, de 50 € i diploma, fou per a Mikel Jiménez Soto, en l’especialitat de violí.


Així ho va decidir el jurat, compost per Almudena Arribas (professora de viola), Marina Sánchez (professora de violoncel), Elena Ferriz (professora de flauta), Vicent Caballer (professor de trombó) i Juan J. Amado (professor de clarinet), després de vore els vídeos dels 13 participants, que també es poden consultar al canal de Youtube del Casino Musical de Godella.


El concurs es realitzà per primer cop de manera telemàtica degut a la coronavirus, i els guardonats rebran el seu diploma de forma presencial al centre quan la situació ho permeta.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción