La Unió Musical de Torrent, reprén els seus assajos

29-6-2020 09:26h


Han passat ja tres mesos des que s’hagueren de paralitzar les activitats presencials en la Societat.No obstant això, les i els músics des de casa, s’han mantés actius. Primer va ser, als seus balcons, contribuint amb la seua música, a fer més lleuger este temps de confinament. Amb la iniciativa #uniódebalcons hem pogut comprovar-ho a les xarxes socials.


Tampoc ha parat l’activitat de l’Escola. El professorat ha fet un gran esforç per continuar “on line” amb les seues classes i seguir guiant al seu alumnat. Fruit de tot açò, han sigut les audicions de final de curs, que tampoc s’han deixat de celebrar, però esta vegada des de casa.


I una vegada adoptat el protocol de mesures de seguretat per tal de començar amb activitats presencials, s'han tornat a reprendre els assajos que s’hagueren de suspendre per la Covid. S’han organitzat grups reduïts que aniran treballant obres adaptades. S’haurà de concretar més avant, conforme l’evolució d’esta nova normalitat, si podrem interpretar-les amb públic en directe o mitjançant gravacions.


Com asseguren des de l'entitat "el que queda clar és que la nostra activitat no deu ni pot parar. Hem d’anar adaptant-nos a esta nova situació i continuar treballant com el que som, una Societat compromesa amb la nostra cultura, amb el nostre entorn i amb el nostre poble".


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción