'Les Arts Volant' estrena 'El tutor burlat' a la Barraca d'Aigües Vives

26-6-2020 11:00h


La producció que dirigeix el valencià Jaume Policarpo inicia este dissabte una gira per la geografia valenciana.El Palau de les Arts prepara l'estrena d''El tutor burlat', de Vicent Martín i Soler, el nou espectacle del projecte 'Les Arts Volant', que portarà l'obra del compositor valencià per diversos punts de la geografia valenciana.


Enedina Lloris ha adaptat al valencià el llibret de la primera òpera de Martín i Soler, que es representa en una nova producció de les Arts amb direcció d'escena de Jaume Policarpo, en el seu primer treball per al centre operístic.


El muntatge, segons explica el director valencià, fa que ressalte l'esperit fresc, lleuger i divertit del jove Martín i Soler amb una estètica inspirada en les targetes postals romàntiques del segle XIX, de colors tènues i pastel.


L'escenografia, que també ha dissenyat ell mateix, és "un personatge més. Conté panells alegres que es van movent per a crear espais diferents, que donen peu a l'humor i al joc escènic".


El punt de contrast l'aporta el vestuari, encomanat a José María Adame, que conjuga colors més intensos i elements actuals, que destaca amb la il·luminació d'Antonio Castro.


El repartiment d''El tutor burlat' està format pels artistes del Centre de Perfeccionament Aida Gimeno (Violante), Vittoriana De Amicis (Dona Menica), Oleh Lebedyev (Fabrizio) i Omar Lara (Pippo), juntament amb els cantants valencians David Ferri (Don Lelio) i Gonzalo Manglano (Anselmo). Carlos Sanchis, també del Centre de Perfeccionament, acompanyarà amb el piano en totes les representacions de l'espectacle.


La gira 2020


'Les Arts Volant' és un projecte de difusió de la lírica dissenyat i realitzat per les Arts, en el qual col·laboren Cultura de la Generalitat, l'Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València per a posar-lo en marxa.


La gira d'enguany arrancarà a la pedania de la Barraca d'Aigües Vives (27 de juny), localitat a la qual seguiran Sagunt (28 de juny), Vilafranca (1 de juliol), Potries (2 de juliol), Godella (4 de juliol), Alcublas (5 de juliol), Casinos (8 juliol), el Palau de les Arts (10 i 11 de juliol), la Pobla del Duc (15 de juliol), Benirredrà (16 de juliol), Ayora (18 de juliol), Corbera (19 de juliol), Gandia (21 de juliol), Altea (22 de juliol), Atzeneta d'Albaida (24 de juliol) i Buñol (25 de juliol).


Després d'un parèntesi el mes d'agost, l'equip de 'Les Arts Volant' reprendrà la gira concentrant les seues últimes actuacions en els barris de la ciutat de València: Benicalap (25 de setembre), Sant Marcel·lí (26 de setembre), Parc Central (27 de setembre), Malva-rosa (2 d'octubre), Patraix (3 d'octubre) i Aiora (4 d'octubre).


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción