lasBandas ja està de nou al carrer

2-6-2020 18:01h


Una vegada més lasBandas, el periòdic mensual de la música, les músiques i la cultura popular ja és al carrer. En plena crisi de Covid-19 ha resistit els embats i roman al servei dels seus lectors.En aquest número a més commemorem el tercer any de vida de la publicació. Un esforç notable i inusitat en el sector musical i periodístic de la cultura valenciana.En aquest número a més commemorem el tercer any de vida de la publicació. Un esforç notable i inusitat en el sector musical i periodístic de la cultura valenciana.


A més publiquem també un dossier especial sobre el cinqué aniversari de la presència de Bankia en el programa "Escorta València" que ha suposat durant un lustre una aportació decisiva per a l'enfortiment de les societats musicals de la nostra Comunitat.

Reportatges sobre la situació institucional, entrevistes, notícies rellevants, testimoniatges de moltes bandes de música, notícia de músics valencians a l'estranger durant aquestes llargues setmanes i una posició de resistència i coratge que reclama des de les seues pàgines per als responsables associatius.


T'esperem al punts de venda. És cosa de tots- Ara més que mai.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción