El Music Port Fest ajorna la tercera edició fins al juliol del 2021

26-5-2020 10:00h


Es mantindrà bona part del cartell i s’anunciaran nous artistes.La tercera edició del Music Port Fest se celebrarà els dies 2 i 3 de juliol del 2021. Malgrat els esforços de l’organització per tal de dur a terme aquest esdeveniment cultural en els pròxims mesos, la crisi sanitària de la covid-19 ha obligat a optar per l’ajornament. Cal recordar que el festival havia de tenir lloc els pròxims 3 i 4 de juliol a l’Espai La Nau del Port de Sagunt. Les empreses promotores del Music Port Fest han treballat colze a colze amb els artistes i, per eixe motiu, es podrà mantenir quasi tota la programació ja confirmada.


D’altra banda, s’incorporaran bandes que encara no s’havien anunciat. Així, molt prompte es donarà a conéixer un avançament del cartell de l’edició del 2021. El Music Port Fest  és un festival que aposta pels noms més destacats del panorama del pop-rock independent estatal. D’aquesta manera, el festival incloïa les actuacions de Dorian, La Casa Azul, León Benavente, Sidonie, Zahara, Elyella, Carolina Durante, El Columpio Asesino, Shinova, Maika Makovski, Delaporte, Novio Caballo i Ley Dj.  


Entrades vàlides i garantia sanitària


Les entrades ja adquirides en 2020 seran vàlides per a l’edició del 2021 sense cap cost addicional. Tanmateix, pròximament s’informarà dels procediments per tal de demanar la devolució de l’import de les localitats en els casos que així se sol·licite.  


Finalment, l’organització del Music Port Fest vol transmetre un missatge de confiança als seus seguidors i confirmar-los que des del festival s’està treballant per a tornar a gaudir dels concerts amb totes les garanties sanitàries necessàries.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción