La FSMCV insta a les societats musicals a complir amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats

24-5-2020 19:00h


Des de l’entitat federal s’apel·la a la responsabilitat i a no fer cap activitat grupal fins que no existixca un protocol al respecte.La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha volgut recordar a les societats musicals que cal ajustar les seues activitats a la normativa del Covid-19 i l'estat d'alarma establert pel Govern d'Espanya, amb la finalitat de garantir la seguretat i integritat del col·lectiu.


Encara que les societats musicals tenen autonomia per a prendre qualsevol mesura, des de la junta directiva federal recomanen no realitzar cap tipus d'assajos ni activitats grupals en les societats musicals fins que no existixca un protocol adequat i aprovat per les autoritats sanitàries. I recorda que la responsabilitat de qualsevol decisió correspon a la presidència de cada societat musical i als membres de la junta directiva.  


La FSMCV està mantenint contacte directe amb les autoritats amb la finalitat d'establir un “protocol Covid-19 per a les Societats Musicals”, del qual informarà en el moment que n’hi haja alguna novetat.

Foto FSMCV

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción