La Banda Municipal de València estrena el seu propi canal a Youtube

18-5-2020 09:27h


Ja es pot gaudir del concert enregistrat al Palau de la Música en 2012 amb motiu del 25 aniversari de l'auditori valencià.Un concert històric que va estar dirigit en la primera part Rafael Sanz-Espert, i que va reunir per primera vegada en la història a professorat tant de la Banda Simfònica com de l'Orquestra de València.  


Després d'este concert es pujaran successivament unes altres enregistraments com el total de los vídeos de les professores i professors de l'OV i la BSMV dins de la iniciativa #joemquedeacasa, gravacions curtes d'altres actes programats, així com actuacions de la programació de la BSMV tal com els dels Jardins del Palau, Nadal, 9 d'Octubre, Ensems, Festival de Jazz de València i els que fa l'agrupació els diumenges.


Com explica la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, la Banda Simfònica Municipal “té material audiovisual de gran qualitat que residix a l'Arxiu del Palau, i que volem treure a la llum mitjançant les seues pròpies xarxes socials, pel seu indubtable interés per a la ciutadania”. En este sentit, Tello ha afegit que la centenària institució valenciana “té un públic molt fidel, però potser és un tant desconeguda per al públic en general”, i és per això que la seua inclusió en les xarxes socials “suposa aprofundir en la línia de treball en la qual estem treballant amb tanta il·lusió, per a modernitzar-la a tots els nivells i dotar-la d'una programació d'acord al segle XXI”.  


Canal de Youtube: https://cutt.ly/AyQJefm


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción