El Clarín organitza les III Jornades de Perfeccionament per al pròxim 29 de febrer

14-2-2020 09:58h


En esta ocasió, estan enfocades per a les especialitats de vent.L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria convoca la 3a edició de les Jornades de Perfeccionament amb professionals del Clarín. Esta nova entrega se celebrarà el pròxim 29 de febrer, en l’especialitat de vent, tant de fusta com de metall.  


“Des de l’Àrea Educativa de la societat, apostem per l’educació musical, un referent que seguix definint la nostra societat” explica la vicepresidenta Educativa Natalia Villanueva. “Volem que els músics del futur es nodreixen amb estes experiències tan enriquidores”.    


Estes jornades naixen amb l’objectiu que l’alumnat de l’Escola de Música, els músics de les agrupacions i tots aquells que ho desitgen, puguen conèixer millor els seus instruments, interactuar en grup i aprofitar estes jornades per aprendre dels millors professionals de la societat.  


El professorat d’estes jornades està conformat per professionals formats a la Banda Primitiva que, en l’actualitat, desenvolupen la seua tasca professionals als principals conservatoris, orquestres i bandes de tot el territori espanyol.


“Els nostres músics sempre estan disposats a col·laborar i a implicar-se per viure un matí ple de música”.   Els músics professionals que conformen el professorat d’estes jornades són:  


Flauta: Fina Martínez Cano; Oboè: Antonio Badenas Tatay; Clarinet: Vicente Ortiz Juan i Raul Ortiz Carbonell; Saxòfon: Ramón Álvaro Ferrandis; Fagot: Joaquín Sancho Cotanda; Trompeta: Fernando Torner Feltrer; Tuba i Bombardí: Mario Torrijo Navarro; Trombó: Juan Carlos Igea Gimeno; Trompa: Germán Izquierdo Veses.   


Les jornades de perfeccionament, que començaran a les 09.30 hores, es dividiran en dues parts: una primera col·lectiva; i una individual, en què es treballaran continguts tècnics i interpretatius.  


La inscripció és gratuïta per a l’alumnat de l’Escola de Música de la Banda Primitiva i per als membres de les diferents agrupacions. Per a la resta de persones interessades, el preu és de 50 €. La inscripció es realitzarà a la secretaria de la societat, entregant el butlletí d’inscripció.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción