Pablo Font de Mora és el nou president del Patronat de les Arts

26-12-2019 09:34h


S'incorporen al Patronat de la institució Mónica Quesada, Felisa Alcántara i Diego Lorente, mentres que Susana Lloret contInua la seua estreta vinculació com a patrona d'honor.El Patronat de les Arts ha aprovat la incorporació de nous membres de la societat civil i ha nomenat com a president Pablo Font de Mora. Advocat de professió, profund coneixedor de les Arts, enamorat de la música clàssica i l'òpera, president de l'entitat Amics de l'Òpera i les Arts de la Comunitat Valenciana i membre del Patronat de les Arts des de 2018, ha treballat juntament amb la presidenta fins aquest dilluns, Susana Lloret, i és un dels pilars que ha marcat l'obertura de les Arts a la societat.


A l'equip del Patronat de la Fundació se suma Diego Lorente, director general d'AVE, membre del Consell Rector d'EDEM i director territorial per a la Comunitat Valenciana de l'Institut de l'Empresa Familiar. Lorente substitueix José Alejandro Remohí, copresident de l'Institut Valencià de la Infertilitat (IVI).


La consellera delegada del grup Pavasal i integrant de diverses fundacions valencianes de l'esfera econòmica, Mónica Quesada, és una altra de les personalitats que passen a formar part de l'organigrama de decisió de les Arts.


També s'incorpora a l'òrgan com a patrona la fiscal especialista en dret civil Felisa Alcántara.


Susana Lloret deixa la presidència del patronat per motius personals, però continua la seua estreta vinculació amb les Arts com a patrona d'honor. També se sumen al projecte com a patrons d'honor: Trinidad Roig, una de les responsables de la Fundació Roig Alfonso, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i els seus familiars; i Vicente Ruiz, vicepresident de la Càtedra de Cultura de la Universitat de València i fundador i responsable de relacions corporatives de RNB Cosméticos.


D'aquesta manera, juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, se sumen tres persones més com a patrons d'honor a l'estructura orgànica de la institució. Aquests són nomenats per la seua especial contribució al funcionament de la Fundació de les Arts i estaran liderats, des del vessant de la societat civil, per Susana Lloret.


Cal recordar que Susana Lloret ha sigut presidenta i integrant del Patronat de les Arts des de maig de 2018. És una referent valenciana de promoció artística mitjançant la Fundació Per Amor a l'Art i el centre d'art Bombas Gens.


Es queden en el Patronat l'exgerent del Centre d'Investigació Príncipe Felipe, Isabel Muñoz i el responsable de l'empresa Dulcesol, Rafael Juan, nomenats patrons de les Arts al maig de 2018.


Els membres de la Generalitat i ens autonòmics que, juntament amb el president Ximo Puig, conformen el Patronat de les Arts són: el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, en qualitat de vicepresident; la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, en qualitat de secretària; el secretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero; la sotssecretària de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Eva Coscollà; la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga; la directora general de Sector Públic i Patrimoni, Isabel Castelló; el director general de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos; i el membre del Consell Valencià de Cultura Ramón Roselló.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción