Amores Grup de Percussió, Pep Gimeno 'el Botifarra' i Alimara ompliran de música el Teatre Principal al desembre

28-11-2019 09:31h


A més el dijous 12 se celebraran els II Premis Carles Santos de la Música Valenciana.L'Institut Valencià de Cultura ha presentat la programació musical del mes de desembre al Teatre Principal, quatre cites molt destacades que se sumen a la programació habitual de l'àrea de Música i Cultura Popular: els II Premis Carles Santos, 30 anys d'Amores Grup de Percussió, Botifarra Simfònic i el Ball de Torrent.


El Teatre Principal acollirà el dia 12 de desembre els II Premis Carles Santos de la Música Valenciana, la cerimònia d'entrega de guardons de les 18 categories que componen el certamen, que serà retransmesa en directe per À Punt. Els Premis Carles Santos tenen l'objectiu de potenciar els artistes i la indústria musical valenciana.


El divendres 13 de desembre, a les 20.00 hores, tindrà lloc un espectacle molt especial, que celebra els 30 anys d'Amores Grup de Percussió. El grup conclou aquest 2019, en què ha estat celebrant els seus 30 anys d'història, amb un concert-espectacle que representa una retrospectiva de la seua història i per tant, part de la mateixa història de la percussió, una família d'instruments que ha estat en l'avantguarda de la música contemporània. Pau Ballester, Ángel Garcia i Jesús Salvador, 'Chapi', s'envoltaran d'una llarga llista d'artistes convidats per celebrar tres dècades d'evolució de la literatura percussiva i d'amor per la música.


El diumenge 15 de desembre, a les 20.00 hores, el Principal acollirà un altre espectacle destacat, Pep Botifarra & Pau Chafer Simfònic, un concert amb Pep Gimeno 'Botifarra' a la veu i percussió, Pau Chafer al piano i arranjaments de l'orquestra, i l'Orquestra Simfònica Banda Primitiva de Llíria dirigida per Andrés Valero, a més d'una rondalla.


El 21 de desembre, ja a les portes de les festes nadalenques, serà el torn d'El Ball de Torrent, una representació a càrrec del grup de danses Alimara que homenatja la figura de Salvador Mercado, fundador del grup i gran recuperador de les danses populars valencianes.


Programació musical


Aquestes quatre cites de desembre se sumen a la programació habitual de l'àrea de Música de l'IVC, com els concerts conjunts de l'Orquestra de la Generalitat i el Cor de la Generalitat, que tenen lloc al Palau de les Arts i l'Auditori de Castelló. També té lloc la trobada d'hivern de la Jove Orquestra de la Generalitat, que comença el 21 de desembre i conclourà amb tres concerts en els primers dies de gener.


Una altra cita de la programació regular és el cicle 'Joves intèrprets de l'IVC', que ofereix cada mes un recital d'un instrumentista al Col·legi Major Rector Peset de València.  

Amores actuarà el divendres 13.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción