Palma de Gandia celebra Santa Cecília

18-11-2019 13:56h


Un any més, l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, enguany tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de Novembre.Activitats per als estudiants de l'escola de música, com el berenar i projecció d'una pel·lícula per a tots els xiquets. Activitats esportives per als músics de la banda, sense deixar a banda altres activitats com: sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.  


Destacant el concert del dissabte 23 de Novembre, l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília. El concert serà a les 20:00 hores a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.  


La Banda Amics de la Música de Palma sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer començarà amb el pasodoble Verds i Blaus de Vicent Tobar Pastor, per a continuar amb l'obra October del compositor Eric Whitacre, ‎i per a finalitzar la primera part amb l'obra La Divina Comedia, I-Inferno, obra de Robert W. Smith.  


Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà Path to Eternity de David Vidal de las Heras, continuant amb Paisaxes Galegas de Frank J. Cogollos i per a acabar el concert amb John Williams in Concert, arreglo de Paul Lavender.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción