L'Escola de Nadal de Godella torna amb música i teatre

13-11-2019 19:04h


El període d'inscripció per a l'Escola de Nadal s'obrirà del 26 al 29 de novembreUn any més, la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Godella organitza l'Escola de Nadal per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys.


 L'Escola de Nadal se celebrarà del 23 al 31 de desembre de 2019 i del 2 al 3 de gener de 2020 en el col·legi públic Cervantes, en horari de 8 a 15 hores sense servei de menjador.


Enguany l'eix conductor de la temàtica de l'Escola de Nadal serà la música nadalenca i el teatre. La temàtica es durà a terme amb dinàmiques grupals per a fomentar la convivència entre ells, jocs i tallers de treballs manuals per a desenvolupar les seues destreses artístiques així com danses i balls. A més d'un taller de titelles i un altre de simbomba.


Aquesta programació de l'Escola de Nadal s'adaptarà a les característiques del col·lectiu de la infància respecte al número d'inscrits i el seu desenvolupament. La regidora d'Infància i Joventut, Tatiana Prades, ha comentat que l'escola “fomenta l'aprenentatge a través del joc, i és molt positiva perquè els alumnes es relacionen i desenvolupen les seues habilitats”


La sol·licitud per a l'Escola, que es pot descarregar de la pàgina web municipal. L'adjudicació de places es farà per rigorós ordre d'entrada, tenint en compte que el màxim de places és de 60 xiquets i xiquetes.

Foto de grup del 2018

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción