William Christie debuta a Les Arts amb ‘La finta giardiniera’, de Mozart, en versió semiescenificada

8-11-2019 09:42h


El reputat mestre dirigeix la primera òpera còmica de Mozart amb la seua formació, Les Arts Florissants, que celebra enguany el 40 aniversari.William Christie debuta al Palau de les Arts amb ‘La finta giardiniera’, de Mozart, aquest diumenge, 10 de novembre, a les 18.00 hores. La Sala Principal acull aquesta única funció de la primera òpera còmica del geni de Salzburg, que es representa en versió semiescenificada. El respectat clavecinista, director d’orquestra, musicòleg i professor visita el centre d’arts amb la seua formació, Les Arts Florissants, que celebra enguany el 40 aniversari i es considera l’‘ensemble’ de referència en la recuperació i interpretació de música barroca i clàssica amb instruments antics.


El repartiment de l’obra està integrat per solistes de Le Jardin des Voix, l’acadèmia de cant per a joves artistes de Les Arts Florissants, que dirigeixen William Christie i Paul Agnew. Mariasole Mainini (Sandrina), Lauren Lodge-Campbell (Serpetta), Deborah Cachet (Arminda), Théo Imart (Ramiro), Moritz Kallenberg (Il contino Belfiore), Rory Carver (Il podestà) i Sreten Manojlovic (Nardo) conformen l’elenc. La seua actuació suposa, a més, l’única visita dels talents de Le Jardin des Voix programada a Espanya per a 2019.


Sophie Daneman dirigeix aquesta versió semiescenificada de ‘La finta giardiniera’, amb escenografia d’Adeline Caron i vestuari de Pauline Juille, que es va estrenar aquest passat estiu en el festival Dans les Jardins de William Christie. ‘La finta giardiniera’ suposa la segona incursió de les Arts aquesta temporada en el repertori mozartià després de l’èxit de ‘Le nozze di Figaro’, que va inaugurar ‘Les Arts és Òpera’.


Els interessats a assistir-hi poden adquirir les seues localitats a les taquilles del teatre, en www.lesarts.com i en la línia de venda telefònica 902 202 383. Els preus de les entrades oscil·len entre 24 i 60 euros.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción