L’Orquestra de València actua este dissabte amb Second en el marc del festival Deleste

7-11-2019 10:00h


Oferirà un concert als Jardins del Palau on fusionarà música simfònica i indie.Deleste Festival arriba a la seua huitena edició amb una programació que s'estendrà des de les 11.30 hores del matí fins a la mitjanit del dissabte,  i que es desenvoluparà íntegrament a l'aire lliure, a la terrassa del Palau que dona al riu, i en el recinte habilitat als Jardins del Palau.


La proposta més potent del festival serà la col·laboració pionera i en exclusiva de l'Orquestra de València amb una banda líder com Second. El director d'orquestra Daniel Abad Casanova ha realitzat els arranjaments simfònics d'algunes de les cançons de l'últim treball de Second, Anillos y Raíces, per a adaptar-les a la posada en escena. El concert començarà a les 21.15 hores, dirigit per Abad Casanova, i comptarà amb més de cinquanta músics de l'OV sobre l'escenari.  


La programació inclou també l'actuació de Manel, en el concert de presentació del seu nou treball discogràfic; i The New Raemon & Paula Bonet, en un xou conjunt que fusiona música i pintura en directe. Juntament amb ells actuaran Pony Bravo, Mueveloreina, Ferran Palau, Nøgen i Alavedra.  


La regidora Glòria Tello ha posat en valor la col·laboració del Palau de la Música amb el Festival i ha recordat que Daniel Abad ja va dirigir l'Orquestra en l'últim  Casual&Concert, amb gran èxit. A més, ha destacat que esta VIII edició del Deleste «és una iniciativa molt potent en la qual participa la nostra Orquestra, que per primera vegada s'endinsa en la música indie». «De nou l'OV torna a compartir escenari amb artistes allunyats de la música clàssica, per a trobar nous públics i ampliar la seua versatilitat, tal com ja es va dur a terme amb artistes com Juan Perro, Raimon, Pep Gimeno El Botifarra i Sole Giménez».  


Per la seua banda, el codirector del festival, Quique Medina, ha assenyalat que la voluntat de l'organització és que el Deleste «s'integre en la vida d'un dissabte qualsevol al Jardí del Túria, amb propostes de gran qualitat i amb la possibilitat que tot el món gaudisca de la jornada».  


En esta ocasió, de nou el Deleste manté la seua aposta per la comoditat dels espectadors, amb atenció al so, aforament limitat i no solapament entre concerts. La novetat que s'hi ha introduït enguany és que, per primera vegada, se celebrarà íntegrament a l'aire lliure, als jardins del llit del Túria, la qual cosa permetrà incrementar l'aforament del festival fins als 3.000 espectadores. Les entrades estan a la venda (a un preu de 55 euros més despeses de comissió en Wegow).  


El concert arrancarà a les 12.00 hores amb l'actuació de Ferran Palau, a qui seguiran The New Raemon & Paula Bonet (13.15h), Nøgen (14.20h), Alavedra (17.00h), Mueveloreina (18.15h), Pony Bravo (19.45h). Second i L'Orquestra de València i Manel seran els encarregats de posar punt i final a esta edició del Deleste a les 23.00h.  


Deleste electrònic i espai Movistar  


Una altra de les novetats del festival són els seus dos espais oberts i gratuïts a la ciutat: Deleste Electrònic i Espai Movistar Jardins del Palau. Des de les 12 del migdia i fins a les 21.15 hores, Deleste Electrònic (germà del cicle que es duu a terme cada mes) tornarà a omplir la terrassa del Palau de la Música de la millor música electrònica a través de les propostes d'alguns dels més destacats selectors i productores locals, com Raretrax, Disco Misco, Sexto Humà, Cero en Conducta (Blanch) o Hombre Selector.  


D'altra banda, la cafeteria Jardins del Palau, amb la col·laboració de Movistar, acollirà tot el dia una sèrie de Djs «amics del festival», que s'encarregaran que no cesse la música pop, rock i indie.  

Assaig al Palau de la Música.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción