El circuit Sonora arriba a Castelló amb Pau Alabajos i Feliu Ventura

7-11-2019 09:00h


Els dos nous concerts s’emmarquen en la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música, i tindran lloc este cap de setmana al Teatre Principal .D’una banda, el cantautor de Torrent Pau Alabajos oferirà un concert molt especial amb la Banda Municipal de Castelló el divendres 8 de novembre a les 20.00 hores al Teatre Principal de Castelló. A l'endemà, dissabte 9 de novembre, el xativí Feliu Ventura presentarà el seu nou treball discogràfic, Convocatòria, també al Teatre Principal a les 20.00 hores, en una sessió doble que també inclourà l'actuació de Mara Aranda.  


El circuit musical Sonora té la voluntat de crear una plataforma estable perquè els intèrprets valencians puguen mostrar el seu treball arreu del territori. D’aquesta manera, l’IVC pretén desestacionalitzar la temporada de concerts més enllà dels mesos d’estiu i fomentar la professionalització del sector musical propi.  


Sonora va arrancar el passat mes de maig a Vilafranca amb la presència de Els Jóvens i es va reprendre el 19 d’octubre amb les concerts de Novembre Elèctric, Pavvla i Fru Katinka. Després de les actuacions de Pau Alabajos i Feliu Ventura, el circuit comptarà amb altres dotze cites i 21 artistes fins febrer del 2020.

Pau Alabajos actuarà amb la Banda Municipal de Castelló.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción