Les bandes de Campanar, Patraix i Gayano Lluch ofereixen tres concerts este dissabte dins del cicle Cultura als Barris

6-11-2019 13:00h


Els concerts tindran lloc als barris de Campanar, Soternes i Torrefiel.El pròxim dissabte 9 de novembre tindran lloc tres concerts de bandes de música emmarcats en el cicle Cultura als barris. Una iniciativa de l’Ajuntament de València que es desenvolupa fins a l’1 de desembre, i que inclou, a l’igual que l’any passat, 21 concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).  


Per al president de Cosomuval. Miguel Hernández, “és necessari que la música de les nostres societats musicals torne una vegada més als barris mostrant la gran tasca que desenvolupen a nivell artístic i musical i donant a conèixer al públic que constitueixen unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat”.  


La primera agrupació en actuar será la Banda de Música de Campanar que ho farà a les 12:30 hores del matí a la plaça de l’esglèsia del mateix barri de Campanar dirigida per Carlos Vallés Donate.  


Ja per la vesprada, a les 17 hores será el torn de l’Agrupación Musical Patraix al parc del carrer de la Senda de Sant Miquel del barri de Soternes sota la batuta de Juan Antonio Pérez Pardo. I a la mateixa hora, però a la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Torrefiel actuarà la banda de l’Agrupación Musical Gayano Lluch dirigida per Rafael Vizcaíno Cambra.  


Les bandes participants en este cicle són les de la Societat Musical de Benifaraig, CIM Castellar Oliveral, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Agrupació Musical Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.  


A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d'humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción