La Unió Musical de Torrent organitza un curs de direcció amb Kevin Houben

5-11-2019 09:07h


Del 14 al 16 de novembre tindrà lloc a la seu social de la Unió Musical de Torrent, el curs de composició impartit pel reconegut compositor belga, Kevin Houben.Els assistents tindran l'oportunitat de crear composicions originals usant recursos tant de programari com de maquinari. En este sentit, els alumnes hauran d’assistir proveïts del seu propi ordinador així com del programa Finale o Sibelius. L'organització proporcionara la impressora.


S'aprofundirà en l'estudi en els diferents enfocaments i variants dins de la composició, posant-se èmfasi en el desenvolupament de la línia melòdica, el ritme, l'harmonia, l'orquestració i la forma. Així mateix, s’ensenyarà a orquestrar per a Fanfare Band així com a conèixer i descobrir les característiques acústiques d'aquestes agrupacions a Bèlgica i Holanda. Les classes tindran lloc en la seu de la Unió Musical de Torrent.


Kevin Houben va nàixer a Bèlgica en 1977. Des de la finalització dels seus estudis, la seua música s’ha convertit en una de les preferides en el repertori de diferents orquestres en Europa, Amèrica, Australia i Japó. També és un reconegut director, que ha treballat amb l’Orquestra Nacional de Bèlgica, Orquestra Simfònica “La Passione” i orquestres i grups professionals en gravacions i concerts en tot el món. Ha rebut premis tan importants com, guanyador del premi Sabam i el premi del públic en el 2n Concurs Internacional de Composició per orquestra de Camines-Warneton en 2003, primer premi en el concurs europeu EBBA en 2006 i tercer premi i premi del públic en 2009. En juny de 2019 va rebre una beca oferida per WASBE en Los Ángeles.


Al 42 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea, la Banda Simfònica Unió Musical de Torrent, va obtindre el Primer Premi i Menció d’Honor, portant com obra de lliure elecció “The lost laberinth” del compositor Kevin Houben.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción