El Clarín organitza uns tallers per a escolars al voltant del projecte “Una il•lusió col•lectiva. El teatre de Joaquín Rieta”

4-11-2019 08:00h


Estan dissenyats pel professorat de la Universitat Politècnica de València i participaran més de 600 alumnes.La Banda Primitiva de Llíria ha iniciat uns tallers per a escolars que formen part del projecte “Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta” i que ha dissenyat el cos del professorat de la Universitat Politècnica de València.  


L’alumnat del col·legi Francisco Llopis de Llíria ha sigut l’encarregat d’encetar este cicle de tallers, amb què el Clarín amplia el seu espectre cap a la vessant divulgativa i educativa. A més del taller específic, l’activitat s’ha completat amb una visita teatralitzada pel teatre, amb la col·laboració del Grup de Teatre “El Clarín, que ha estat amenitzada per la música del professorat de l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria.  


Esta oferta de la societat musical oferix un ampli ventall de tallers per a escolars del nivells d’Infantil i Primària, amb tallers d’arquitectura, com a “A muntar escenes!”, “Designer per un dia”, “Kirigami per a la Primitiva” i “Mini arquitectes per un dia”; taller d’acústica, “Escoltem les diferències”; taller de música, “Descobrint instruments a través de la literatura infantil i juvenil”; taller de pintura, “Pinta el teu teatre”; i taller de patrimoni immaterial, “Coneix, valora i conserva la música”.  


Durant els pròxims dos mesos, més de 600 escolars participaran en estos tallers educatius, amb què la Banda Primitiva de Llíria vol posar en valor el seu patrimoni material, difondre la història de la societat i fer més atractiva la ensenyança musical entre els més menuts.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción