La FSMCV obri la convocatòria per a formar part de la Banda Simfònica de Dones 2020

30-10-2019 09:37h


Les interessades poden fer la seua inscripció fins al pròxim 29 de novembre.La Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert el termini per a la recepció de candidatures per a sel.leccionar la que será la plantilla per a la temporada 2020, en el seu 6é any d’activitat. Una experiència de la qual sentir-se orgullosos que va començar en 2015 amb la finalitat de posar en valor el talent femení en el món de la música.


Com cada any, aquesta iniciativa té la seua major expressió en el concert que es realitza en en torn al Dia de la Dona, enguany amb doble data: el dissabte 7 de març i el diumenge 8 de març. A més, enguany la programació es completarà amb la participació en el programa “De Banda a Banda” d’ÀPunt media. La programació inclourà la participació en el Projecte “De Banda a Banda” que organitza a Amposta (Tarragona), la Societat Musical La Lira Ampostina i concerts a Oliva i Dènia. Aquesta iniciativa comptarà amb la col·laboració de Bankia, l’Institut Valencià de Cultura i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.


A més, es podran dur a terme altres concerts i actuacions en funció de la programació anual.


La convocatòria per formar part de la Banda Simfònica de Dones està adreçada a totes les músiques majors d’edat pertanyents a societats musicals federades que participen activament en la banda de música de la seua societat musical.


Enllaç d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdG-O4c7M5CWRsVG0g18lTM0F9QoOCetnb7SUP_jWsLNGwDVA/viewform


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción