Maria Bazal i Carlos Apellániz reten homenatge a Leonard Bernstein amb motiu del centenari del seu naixement

30-10-2019 09:28h


Serà este dimecres, 30 d’octubre a les 19.30 hores a l’Almodí dins del cicle “Cambra al Palau”.La soprano María Bazal i el pianista Carlos Apellániz interpretaran este dimecres a l’Almodí el programa “Bernstein, 100 anys”, dedicat al compositor i director d’orquestra nord-americà Leonard Bernstein, amb motiu del centenari del seu naixement. És la nova cita del cicle “Cambra al Palau” del Palau de la Música en l’històric edifici gòtic, i les i els assistents podran escoltar cançons i diversos temes de les seues musicals i òperes com “I hate music”, “La bonne cuisine”, “Two love songs”, “Four Anniversaries”, “Peter Pan”, “Silhouette (Galilee)”, “So pretty”, “Piccola serenata” i “Glitter and be gay” de Candide. A més, Apellániz interpretarà “Tres Preludis” de Georg Gershwin. Prèviament, l'actor Tonino Guitián presentarà el concert al públic assistent.              


María Bazal és una soprano líric-lleugera que té un repertori que abasta des de la música antiga i romàntica fins a la música contemporània. Com a solista ha participat en festivals i sales de concert com el Festival de Sablé sur Sarthe (França), Festival des Arcs (França) Kulturcenter Limfjord (Skive, Dinamarca), Alderton House (Nova York), castell de Lunéville (França), Schola Cantorum (París) i Palau de la Música de València. Apellániz ha estat premiat en més de vint concursos pianístics com el Premi especial al Concurs Internacional de piano de Santander al millor pianista espanyol, el Primer Premi en el Concurs Internacional Flame (París), el Gran Premi en el Concurs Internacional Claude Khan (París), el Premi Concurs Internacional de Saint Nom la Breteche (París) o el Primer Premi Música de Cámara Ufam (París). En música de cambra col·labora amb formacions com el B3:Brouwer Trio, el LQ Liber Quartet i el Dúo Apellániz.              


La pròxima cita d’este cicle serà en novembre quan actuen el 10 el Trio Iturbi format pel violinista Fernando Pascual, el violoncel·lista Jorge Fanjul i el pianista Óscar Oliver, el 13 amb el violoncel·lista Mariano García i el pianista Jorge Nava, el 27 amb la flautista María Dolores Vivó, la viola Pilar Marín i l’arpista Luisa Domingo, el 30 amb el Quintet de Metalls de l’Orquestra de València, format pels trompetistes Javier Barberá i Raúl Junquera, el trompa Santiago Pla, el trombó Rubén Toribio i el tuba David Llácer i, conclourà la present edició el 4 de desembre amb Daniel Binelli Quinteto, format pel bandoneó Daniel Binelli, la pianista Polly Ferman, el violinista Enrique Palomares, el violoncel·lista Gustavo Nardi, la contrabaix Inés Rojas, la veu Analía Buetti i Pilar Álvarez i Claudio Hoffmann, coreografia i ballarins.

María Bazal.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción