Les Arts obri les portes a les millors bandes valencianes

29-10-2019 09:47h


Els dies 2 i 3 de novembre acollirà la 41 edició del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana.Un any més, Les Arts acollirà una nova edició, la 41, del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana, que reuneix a totes aquelles agrupacions que en els respectius certàmens provincials celebrats a Alacant, Castelló i València, van obtenir el primer premi i menció d’honor de les distintes categories. Una cita immillorable per a escoltar a les agrupacions més guardonades durant 2019 que actuaran a l’Auditori del coliseu valencià el primer cap de setmana de novembre.


En esta edició, quatre compositors valencians signen les composicions obligades de les quatre seccions. José Alamá Gil és l’autor d’Aditus, per a la secció primera; Valero Castells és el creador d’ORorDEdeSAsa, obligada en segona, mentre que Julio Domingo Escamilla és l’autor  de Cerulian Overture, que escoltarem en la tercera categoria i Josep Ros García, el d’Atenea, obligada en la quarta secció.


El Certamen que organitza l’Institut Valencià de Cultura començarà dissabte 2 de novembre a les 10:30 hores amb l’actuació de les bandes de quarta secció i que són la Unió Musical d’Algimia d’Alfara, la Unión Musical y Cultural d’Altura i l’Asociación Cultural Amigos De La Música y Danza De Orihuela. Per la vesprada, a partir de les 16:30 hores, serà el torn de les agrupacions de la tercera categoria en la qual competiran la Banda Jove de la Unión Musical de Godelleta, la Unió Musical Vallduxense de la Vall d’Uixò i la Unión Musical de Dolores.


El Certamen es reprendrà diumenge de matí amb l’audició del Centro Instructivo Musical Santa Cecília de Yátova, Unión Musical de Redován i Unión Musical de Soneja, que prenen part en la secció segona. Ja per la vesprada, dues bandes competiran en la secció primera: la Sociedad de Arte Musical la Filarmónica de Callosa de Segura i la Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera.


Els encarregats de jutjar les audicions d’enguany seran  José Alamá, Andrés Valero Castells  i Julio Domingo  (compositors de tres de les obres obligades del certamen) i les directores   Lidón Valer i Isabel María Rubio.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción