El circuit Sonora continua a Altea amb l’actuació de Dani Miquel

28-10-2019 18:12h


L’artista interpretarà els temes del seu últim espectacle 'De por', guardonat com a millor disc per a xiquets i xiquetes en els I Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2018.L'Institut Valencià de Cultura ofereix el pròxim dijous, 31 d'octubre, a Altea, capital cultural valenciana 2019, el concert de Dani Miquel dins del circuit Sonora, impulsat per l'IVC i protagonitzat pels guanyadors i finalistes dels I Premis Carles Santos de la Música Valenciana. En aquesta ocasió, el cantacançons de l'Alcúdia posarà en escena l'espectacle 'De por', en què recopila composicions terrorífiques velles i novelles.


Precisament, 'De por' va ser distingit com a millor disc per a xiquets i xiquetes en la primera edició dels Premis Carles Santos. La intenció de Dani Miquel és que les criatures, els pares i les mares canten i juguen amb gegants, bruixes, dimonis i altres personatges, alguns d'ells reals.


Així, el músic ha posat melodia i lletra als protagonistes de les rondalles valencianes com Perot, Tombatossals, Arrancapins, La mare dels vents, El gegant del romaní, Rotlà o El forçut de Xixona. 'De por' també inclou cançons com 'La Maria no té por', dedicada als espantacriatures valencians; 'La fera ferotge', d'Ovidi Montllor, o 'Diguem�no', un tema contra l'assetjament escolar.


D'aquesta manera, Dani Miquel segueix el seu objectiu de recuperar el llegat cultural valencià i transmetre'l a les noves generacions. A més, introdueix cants que aposten per valors amables, solidaris, inclusius, d'estima i respecte. Una tasca que va encetar fa quasi 15 anys després d'aprendre a tocar la dolçaina i la viola de roda i de participar en grups com Rodamons.


Un circuit per a dinamitzar la música valenciana


El circuit musical Sonora té la voluntat de crear una plataforma estable perquè els intèrprets valencians puguen mostrar el seu treball arreu del territori. D'aquesta manera, l'IVC pretén desestacionalitzar la temporada de concerts més enllà dels mesos d'estiu i fomentar la professionalització del sector musical propi.


Sonora va arrancar el passat mes de maig a Vilafranca amb la presència d'Els Jóvens, i es va reprendre el 19 d'octubre amb les concerts de Novembre Elèctric, Pavvla i Fru Katinka. Després de l'actuació de Dani Miquel, el circuit tindrà altres catorze cites i 23 artistes fins febrer del 2020.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción