Piotr Beczała inaugura el primer cicle que les Arts dedica al ‘lied’

18-10-2019 08:56h


El tenor interpreta, acompanyat al piano per Sarah Tysman, cançons de Bixio, De Curtis, Dvořák, Karłowicz, Leoncavallo i Rajmáninov.El tenor Piotr Beczała inaugura aquest diumenge 20 d’octubre, a les 18.00 h, el primer cicle que el Palau de les Arts dedica al ‘lied’, en el qual participaran algunes de les veus de més prestigi en el panorama líric.  


L’actuació suposa també el debut en les Arts del cotitzat intèrpret, conegut pel gran públic per la seua brillant carrera operística, especialment pels seus papers en títols de Verdi, Puccini i del repertori francés, que compagina amb actuacions reeixides a les principals sales de concert del món.  


Acompanyat al piano per Sarah Tysman, Beczała proposa un programa variat per a gaudir de la ductilitat i l’expressivitat de les seues interpretacions, amb cançons de Bixio, De Curtis, Dvořák, Karłowicz, Leoncavallo i Rajmáninov, així com àries d’òperes de Bizet, Massenet i Verdi.   La Sala Principal és el marc del cicle ‘Les Arts és Lied’ on, a més de Piotr Beczała, actuaran estreles com la ‘mezzosoprano’ Violeta Urmana (17 de novembre), el contratenor Philippe Jaroussky (12 de gener), el baríton Simon Keenlyside (1 de febrer) i la soprano Ainhoa Arteta (15 de març).  


L’import de les entrades per a cada recital de ‘Les Arts és Lied’ oscil·la entre 20 i 40 euros. Els interessats en tot el cicle poden adquirir el Passe Lied-Grans Veus, que, amb un preu a partir de 117 euros, inclou les cinc sessions, a més del concert de Joyce DiDonato amb l’orquestra Il Pomo d’Oro, dedicat íntegrament al repertori barroc.  


Així mateix, s'han posat a la venda 50 abonaments per al cicle de ‘lied’ per 50 euros per a titulars del Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). El Passe 5 Liedx50 ofereix al públic més jove una sèrie completa de localitats per 50 euros a la zona de millor visibilitat de la Sala Principal, la qual cosa suposa un preu de 10 euros per a cada recital.

Piotr Beczala. Foto de Jean-Baptiste Millot

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción